or

LEV - Tårnet

by Daisy Løvendahl

Limited 100 pcs| 99 in stock|16.5 x 0 in

I 2014 brugte jeg et år af mit liv på at skrive bogen: LEV - Kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere. Bogen er skrevet for at sætte fokus på, hvorfor det ikke kun er kamp, men også en kilde til dyb glæde og mening i livet at have både karriere og en rigt personligt liv. I bogen møder man 6 af mine klienter, og bogen er også en hyldest til alle de mennesker, som hver dag insisterer på at leve et liv med både tid til dem selv, dem de elsker og et bidrag til verden gennem deres karriere.

Plakaterne er designet af Solveig Agerbak. De er lavet i tæt samarbejde mellem forfatter og designer for at indfange de vigtigste tanker i bogen LEV. Plakaterne er lavet for at inspirere dig til at udøve kunsten at mestre både kærlighed, familie og karriere.

$37.84

Free delivery to United States
Other people want this.  people have recently looked at it.
Daisy Løvendahl

Daisy Løvendahl

I 2000 debuterede jeg som billedkunstner på Vesterbro Censurerede udstilling, som dengang var en mindre men cool udstilling. Det var starten på 8 år, hvor jeg levede meget intenst med kameraet som et centrum i livet. Højdepunktet var at udstille serien "This is Photography" i Mexico City i 2005 og en serie portrætter på Kunstnernes Efterårsudstilling i 2007. Overordnet var det en fantastisk tid, hvor jeg udviklede mig som person i mødet med mennesker, der stadig i dag inspirerer mig. Trods dette valgte jeg i 2008 at lægge mit engagement i kunsten tilside for at fokusere på opbygningen af noget andet. Dengang vidste jeg ikke, hvad dette 'andet' var, men jeg vidste, at jeg savnede en dybere involvering i verden, og jeg vidste at jeg ville bevæge mennesker mere end jeg kunne med kameraet i mellem os. Dette ønske blev startskudet til den virksomhed jeg laver af i dag som samtalepartner og forfatter. Formen er anderledes, men det potentiale, der ligger i kunsten om at bevæge verden i mødet med noget der berører, er stadig ledestjernen. Måske jeg i virkeligheden stadig laver kunst? Bare uden kameret som vidne.....

Art is about moving people and that most definitely

shouldn’t be a privilege for the few.


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S