undefined | Artboost.com

Hole in time

by Art by Holmhus-Nilsson

Hult træ, renset , bejdset, lakeret utal af gange så der er kommet dybde i. højde total 65 cm, monteret på sortlakeret træfod

Tidens hemmeligheder, har levet, nye tanker og nye ting ses, i de gamle suger, mystik


Free worldwide shipping


Art by Holmhus-Nilsson

Art by Holmhus-Nilsson

Jeg er født 1970 i en lille by , Brobyværk i det sydfynske. Siden 1996 har jeg boet og arbejdet på Vestsjælland, min base er på en lille ejendom ved Ougtved, i nærheden af Høng, hvor jeg bor sammen med min kone og tre børn.Til daglig arbejder jeg i butik.

Min inspiration får jeg mest ved at opholde mig i naturen, skov og strand. Ser jeg noget materiale der spændende ud, går fantasien straks i gang, og tit ser jeg med det samme hvad det skal blive til, andre gange kommer det som bearbejdningen skrider frem.

Er jeg kunstner…? Hvis andre mennesker syntes godt om det jeg laver, bliver inspireret , får tankerne i gang, glæder sig, syntes det er trist.. Følelser kommer frem som ikke var der før, har jeg opnået det jeg ville, samt bruger jeg kunsten / håndværket som selvterapi , et sted hvor jeg slapper af og bruger hjernen og kroppen på en anden måde
. Er jeg kunstner ??? Hvem kan definerer det, Ja ….jeg syntes jeg er kunstner.


More like this

Art is about moving people and that most definitely

shouldn’t be a privilege for the few.


The artworld is broken
– we're fixing it!
Display currency:
Display unit:

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S