Yellow Cars

by Charlotte Bottke

Unique art|150 x 100 cm

$1,022.00

Free delivery
Love
Hate
Add to...Find similar
Charlotte Bottke

Charlotte Bottke


Jeg er billedkunstner, mor, lærer, humoristisk, cyklist, kreativ, bjergbestiger, født i 1969, kitesurfer, farverig ….
Jeg har, siden jeg var barn brugt en stor del af min tid på at udtrykke mine kreative evner gennem illustrationer. Jeg har beskæftiget mig meget med tegning, collage, grafik og akrylmaleri.
Jeg er uddannet på Århus Kunst Akademi,Randers Kunstskole og hos Bjørn Ignatius. Endvidere har jeg fulgt diverse tegne og maler kurser.
Jeg arbejder med forskellige teknikker og materialer. Malerierne består af mange lag og er undervejs over en længere periode.
Mine motiver opstår ofte for det indre øje. Indholdet kan skifte form mange gange i processen, eller en tilfældig detalje kan vise vejen frem, for maleriets endelige udtryk. Jeg forsøger at give beskueren en oplevelse af forskellige udtryk. Det kan være det barske sat over for det feminine eller det milde blandet med det dramatiske. Ofte bruger jeg tegninger til at understøtte mit budskab . Humoren er også en vigtig del i maleriet for mig. Jeg finder min inspiration i de begivenheder, oplevelser og tanker jeg har haft i mit liv og får i hverdagen, men også fra mange af mine rejser.
Det kan være svært at afgøre hvornår et billede er færdigt. Men når billedet falder til ro og man har en afklaret følelse med det, får det lov at stå. Mange af mine malerier er malet i stærke farver. Selv om jeg ofte starter ud med stærke farver, ender det med, at blive harmoniseret i den sidste ende.

We use cookies to personalise site content, store your settings, provide customer support, social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of this site with our advertising and social media partners to assist with our promotional and marketing efforts. I am 13 years or older.
For more information about how we process data, please visit our privacy policy and cookie policy