undefined | Artboost.com

Blå streg

by PaperArt

Kunstprint på 310 g syrefrit Hahnemühle arkivkvalitet efter håndlavet papircollage. Billedfeltet er A4 størrelse. Leveret i sort træ-ramme med plexiglas.
Rammemål 30 x 40 cm.
Hvert billede er nummereret og signeret med blyant.Ships from Denmark.


PaperArt

PaperArt


Jeg arbejder med saks, skærepen og limstift. Inspirationen til mine billeder er ofte hentet fra moderne arkitektur. Billederne bygges op som papir-collager. Jeg bruger den bedste papir-kvalitet og den bedste lim, jeg kan finde,- alligevel sker der det, at papiret med tiden falmer og limen tørrer ind, så fladerne mister farvestyrken og begynder at slippe underlaget. Derfor udstiller eller sælger jeg aldrig mine collager, men bruger dem som udgangspunkt for tryk. Mine motiver egner sig bedst til serigrafi og til giclée. Begge teknikker er meget kostbare, så jeg arbejder med meget små oplag.


Mit navn er Birgitte Hansen. Jeg har igennem mange år arbejdet med billedkunst som underviser i kunsthistorie, kunstforståelse og tegning & grafik og har haft stor glæde af at nyde andres billeder og sætte mig ind i skiftende udtryk til skiftende tider.

More like this

Let us seduce you into

the wide, wild world of art


The artworld is broken
– we're fixing it!
Display currency:
Display unit:

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S