or

Funny Nature

by Art by Holmhus-Nilsson

Unique art|13.8 x 17.7 in

Efter at have fældet noget gammelt hegn rundt om vores heste folde, faldt øjet pludselig på dette stykke træ,,, og så gik fantasien ellers igang

Træskulptur monteret på cromrør og fod af naturtræ

$272.57

Free delivery to United States
Other people want this.  people have recently looked at it.
Art by Holmhus-Nilsson

Art by Holmhus-Nilsson

Jeg er født 1970 i en lille by , Brobyværk i det sydfynske. Siden 1996 har jeg boet og arbejdet på Vestsjælland, min base er på en lille ejendom ved Ougtved, i nærheden af Høng, hvor jeg bor sammen med min kone og tre børn.Til daglig arbejder jeg i butik.

Min inspiration får jeg mest ved at opholde mig i naturen, skov og strand. Ser jeg noget materiale der spændende ud, går fantasien straks i gang, og tit ser jeg med det samme hvad det skal blive til, andre gange kommer det som bearbejdningen skrider frem.

Er jeg kunstner…? Hvis andre mennesker syntes godt om det jeg laver, bliver inspireret , får tankerne i gang, glæder sig, syntes det er trist.. Følelser kommer frem som ikke var der før, har jeg opnået det jeg ville, samt bruger jeg kunsten / håndværket som selvterapi , et sted hvor jeg slapper af og bruger hjernen og kroppen på en anden måde
. Er jeg kunstner ??? Hvem kan definerer det, Ja ….jeg syntes jeg er kunstner.


Pumped up prices and uppity arrogance

- All gone


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S