or

De smås have

by Miles Art

Unique art|27.6 x 23.6 in

Jeg holder meget af eventyret i mine malerier, og af at skabe lysten til at gå ind og være en del af landskabet i maleriet. udover naturen elsker jeg også huse, og her har jeg taget ideen om små huse i et stort univers af planter til mig. Så størrelsesforholdet bliver omvendt af det normale. Jeg holder også meget af at kombinere menneskets verden med naturen, som i lystpæretræet ved åen :-)

$531.19

Free delivery to United States
Other people want this. 3 people have recently looked at it.
Miles Art

Miles Art

Jeg har malet og tegnet i over 15 år , og har lige fra barns ben følt at tiden forsvandt på en fantastisk måde, når jeg tog blyanten eller penslen i hånden. Jeg tegner/maler mest figurativt og surrealistisk. Jeg holder meget af sammensmeltningen af eventyr og virkelighed. Det giver mig en følelse af frihed og af at alt kan ske og at jeg kan skabe en verden, jeg har lyst til at være i, uden virkelighedens begrænsninger.
Her på siden er det mine tegninger, jeg lægger op og sælger. Hvis man har lyst til at se mine malerier også, så følg linket nedenfor.

I [Art] You


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2018, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S