or

Hunters

by Charlotte Bottke

Unique art|31.5 x 31.5 in

Et maleri der omhandler dilemmaet om de jagtede i samfundet.

Et maleri i serien Genbrugsguld og stregerier.

$820.87

Free delivery to United States
Other people want this.  people have recently looked at it.
Charlotte Bottke

Charlotte Bottke


Jeg er billedkunstner, mor, lærer, humoristisk, cyklist, kreativ, bjergbestiger, født i 1969, kitesurfer, farverig ….
Jeg har, siden jeg var barn brugt en stor del af min tid på at udtrykke mine kreative evner gennem illustrationer. Jeg har beskæftiget mig meget med tegning, collage, grafik og akrylmaleri.
Jeg er uddannet på Århus Kunst Akademi,Randers Kunstskole og hos Bjørn Ignatius. Endvidere har jeg fulgt diverse tegne og maler kurser.
Jeg arbejder med forskellige teknikker og materialer. Malerierne består af mange lag og er undervejs over en længere periode.
Mine motiver opstår ofte for det indre øje. Indholdet kan skifte form mange gange i processen, eller en tilfældig detalje kan vise vejen frem, for maleriets endelige udtryk. Jeg forsøger at give beskueren en oplevelse af forskellige udtryk. Det kan være det barske sat over for det feminine eller det milde blandet med det dramatiske. Ofte bruger jeg tegninger til at understøtte mit budskab . Humoren er også en vigtig del i maleriet for mig. Jeg finder min inspiration i de begivenheder, oplevelser og tanker jeg har haft i mit liv og får i hverdagen, men også fra mange af mine rejser.
Det kan være svært at afgøre hvornår et billede er færdigt. Men når billedet falder til ro og man har en afklaret følelse med det, får det lov at stå. Mange af mine malerier er malet i stærke farver. Selv om jeg ofte starter ud med stærke farver, ender det med, at blive harmoniseret i den sidste ende.

Art is about moving people and that most definitely

shouldn’t be a privilege for the few.


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2018, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S