or

Flowercastle

by Miles Art

Unique art|27.6 x 23.6 in

Heksen, løven og garderobeskabet. Hvem kan ikke huske den histore? Det at børnene kommer ud igennem bagsiden af et skab til en helt ny verden, var noget af det mest vidunderlige ved den historie. Ligesom i Harry Potter, hvor de løber igennem en mur ned til perron 9 1/2. Jeg forestillede mig en verden, der pludselig er der ved en tur i luftballon et sted i, og lige der, befinder man sig i et helt andet kongerige...

$530.66

Free delivery to United States
Other people want this. 7 people have recently looked at it.
Miles Art

Miles Art

Jeg har malet og tegnet i over 15 år , og har lige fra barns ben følt at tiden forsvandt på en fantastisk måde, når jeg tog blyanten eller penslen i hånden. Jeg tegner/maler mest figurativt og surrealistisk. Jeg holder meget af sammensmeltningen af eventyr og virkelighed. Det giver mig en følelse af frihed og af at alt kan ske og at jeg kan skabe en verden, jeg har lyst til at være i, uden virkelighedens begrænsninger.
Her på siden er det mine tegninger, jeg lægger op og sælger. Hvis man har lyst til at se mine malerier også, så følg linket nedenfor.

Let us seduce you into

the wide, wild world of art


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2018, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S