or

Goose

by Brask Design

Limited 10 pcs|16.5 x 0 in

Jeg arbejder rigtig meget med oplevelsen af rummet og med at lægge min egen oplevelse af et rum ind som et filter. Det er det jeg i tidligere værker har kaldt for rumoplevelser. I dette værk tager jeg skridtet videre og begynder at arbejder med rumillusioner.
Jeg videreudvikler hele tiden konceptet, og der vil komme flere kollager med rumillusioner.

I dette værk arbejder jeg med rum illusioner, idet jeg blander maleri og fotografi i en kollage.

$75.95

Other people want this.  people have recently looked at it.
Brask Design

Brask Design

Kunst har altid været en passion for mig. Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som arkitekt fra Arkitektskolen i Århus, hvor jeg blev færdig i 2007. Efterfølgende skulle jeg lige prøve nogle forskellige grene i arkitektfaget, også fordi jeg har en stor interesse i at forstå sammenhænge og mennesker. Malerier og kollager var et redskab for mig i min studietid til at undersøge rumoplevelser - min egen oplevelse af rummet. Det er samme tema, som jeg til stadighed udforsker, når jeg arbejder uanset medie og abstraktion, selv når det handler om mere abstrakte, følelsesmæssige eller figurative farvestudier. Her kommer rumoplevelsen, så blot til at handle mere om det fiktive rum i motivet, end om et filter der bliver lagt ned over et fysisk rum.

Stop pretending

- You don’t have to get it


The artworld is broken
– we're fixing it!

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

Display currency:
Display unit:
© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S