Landskab i blå himmel

by Anne Grethe Pind

Unique art|20 x 20 cm

Naturen taler til mig og inspirerer mig til at male. Jeg holder også foredrag om "At male er at se"

$94.84

Free delivery
Love
Not for me
Add to...Find similar
Anne Grethe  Pind

Anne Grethe Pind

Fra ingeniør til galleri og mindful-maling
Jeg har malet siden jeg var barn. Efter en lang ingeniørkarriere, hvor jeg var blandt pionererne inden for IT, blev jeg i 1999 fuldtids kunstmaler, og i 2004 åbnede jeg galleri i min bolig, først i Svendborg og flyttede i 2006 til Kgs. Lyngby, hvor jeg nu har mit galleri igen i egen bolig, http://www.galleripind.dk/

Jeg præsenter malerierne i husets 3 etager i smukke omgivelser med møbler og glasting og giver publikum en rigtig god oplevelse ved at kunne se malerierne i rum, der ligner dem, hvor malerierne senere skal hænge. Jeg møde mine kunder og de møder altid kunstneren bag de værker de køber. Det er en meget stor glæde for mig – jeg elsker kommunikation med andre mennesker.
Jeg hjælper søgende mennesker med at lytte til deres sjæls stemme, så de kan finde deres vej i livet. Det gør jeg gennem mine kurser i MINDFUL MALING, gennem mine FOREDAG og MALERIER.
Foredragene er "At male er at se" og "Mod til forandring".

https://www.youtube.com/watch?v=LVEyTXAvURA

We use cookies to personalise site content, store your settings, provide customer support, social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of this site with our advertising and social media partners to assist with our promotional and marketing efforts. I am 13 years or older.
For more information about how we process data, please visit our privacy policy and cookie policy