Louise Gorm

Louise Gorm

København V , Denmark

GORM·copenhagen blev etableret ultimo 2011, og er skabt ud fra interessen for det kreative samt nysgerrigheden ved frit at kunne skabe egne værker. Jeg har altid været kreativ og kunnet lide at bruge mine hænder til at kreere finurlige ting.

Jeg startede for ca. fem år siden med malerier på hobbyplan, men havde lyst til at udvikle det til andre værker også. Inspirationen til tegneriet blev en realitet efter en tur til Berlin i 2011. Jeg var meget betaget af al den kunst, der var at finde i de kreative områder, og af folks mange forskellige talenter. Det var tid for mig selv at fatte pennen og tegne! Det blev til små cirkler og siden har jeg udviklet min egen streg og figurerne, der primært består af cirkler og streger. Nogen egentlig inspiration fra tegning til tegning har jeg ikke, og jeg ved aldrig, hvordan den kommer til at se ud, før jeg er i gang.

Det er helt bevidst, at mine værker er nummererede og ikke har nogen titel. Dette har jeg valgt for at skabe fri fortolkning for modtageren, og ikke lade denne være forudindtaget af et bestemt navn. På den måde tror jeg på, at folk finder deres helt egen fortolkning af værket, og det er lige præcis dét, der gør det interessant for mig - at se, hvad jeg vækker af tanker i folks bevidsthed.

Louise Maria Gorm
GORM·copenhagen

Original21 x 29 cm
$143
Original21 x 29 cm
$143
Original21 x 29 cm
$143

The artworld is broken
– we're fixing it!
Display currency:
Display unit:

I consent that Artboost use cookies to analyse behavior, personalise content and display promotional material. I am 13 years or older.

© 2019, Artboost, Njalsgade 19D, 1. fl, 2300 CPH S