Lady Ladybug

by R/S/Mikkelsen

Unique art|40 x 40 cm

Værket "Lady Ladybug" er den sidste tegning af en serie af 3. Alle værkerne har noget med mystiske og fascinerende skabninger at gøre. - Dette værk forestiller en mariehøne-fe, som er bygget på en ide jeg fik på baggrund af en masse historier om feer og trolde.

Kunstværket henvender sig til de glade og fantasifulde sjæle, hvilket kommer til udtryk ved brugen af glade og flotte farver. - Værket er i øjeblikket udstillet i Holstebro, på Café Utopia.

$109.62

LoveHateAdd to...Find similar
R/S/Mikkelsen

R/S/Mikkelsen

Navn: Rasmus S. Mikkelsen. Inspirationskilder: Når jeg arbejder med mit udtryk, bliver jeg oftest inspireret af naturen, gamle eventyr om mystiske væsner og til tider går jeg i dybden med samfundsmæssige problematikker. Udtryk: Mit udtryk er oftest meget positivt ladet og æstetisk præget, så der dannes en balance i billedet. Jeg arbejder med materialer såsom: farveblyanter, blyant, tuscher, blæk og pastelfarve.

We use cookies to personalise site content, store your settings, provide customer support, social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of this site with our advertising and social media partners to assist with our promotional and marketing efforts. I am 13 years or older.
For more information about how we process data, please visit our privacy policy and cookie policy